top of page
Ydelser

Vores samarbejde

Alle vores ydelser handler om at hjælpe mennesker. Det kan til gengæld gøres på rigtig mange effektive måder og med de mest effektive værktøjer. Vi betragter ydelser, som den måde vi er sammen med dig på. Vi bruger begreberne; Samtaler 1:1, Ledertræning, Netværk og Workshops.

 

Selvfølgelig er Samtaler 1:1 den klassiske og sikre terapiform og konsulentydelse.

Især hjerne- og adfærdsforskningen har de seneste år udvidet vores indsigt og værktøjskasse så betydeligt, at der skal foretages kvalificerede valg inden du kan vælge egentlige ydelse, der passer til din opgave.

Som du kan se i vores værktøjskasse, har vi forskellige testværktøjer, som giver en markant anden måde at arbejde på, end de klassiske metoder.

 

Naturligvis er vores alt testmateriale forskningsbaseret og vi har styr på de nødvendige certifikater. Du skal især vælge at bruge testværktøjet, hvis de opgaver du skal have løst kalder på de svar som systemerne giver.

  • 4MAT handler om læring, undervisning og kommunikation.

  • Belbin handler om optimering af teams og teamsammensætning.

  • MBTI handler om, at alle mennesker har unikke potentialer.

  • Neurocoaching handler om at skabe balance for den enkelte.

Som i alle andre klassiske håndværk handler vores terapi og konsulentydelser om en grundig analyse af opgaven, inden vi kan foreslå den rette ydelse og værktøj. Når du tager kontakt til os vil vores første møde altid handle om, uforpligtende, at lave en indledende analyse af opgaven.

Vi påtager os et stort ansvar for at budgettet overholdes og vi forventer, at I leverer jeres bedste viden og dedikerede indsats i vores samarbejde.

Alle vores ydelser er baseret på den logiske sammenhæng der er imellem den indsats du yder og den effekt du kommer til at opleve. Vi tager ansvaret for kvaliteten af terapi, undervisning, test, facilitering og rapporter.

proces
01 / ANALYSE
Hvad er problemet?

En grundig analyse og et tillidsfuldt samarbejde er helt afgørende for et godt resultat.

 

Analysen bliver af den grund ofte kaldt for Nøglearbejde. Det er fra analysen vi senere finder tilbage til årsagerne, når vi skal teste kvaliteten af processen.

 

Det er også her vi, når processen er slut, undersøger om vi har arbejdet med det vi har aftalt at arbejde med.

02 / MÅL
Hvordan skal det være anderledes?

Problemer skal opløses. Problemer er altid symptomer på den egentlige bagvedliggende årsag, som altid er analysens fokus. Årsager findes per definition i fortiden. Hvis det er problemer der motiverer til at arbejde med udvikling, kalder vi det for væk-fra-motivation.

Det nye mål skal formuleres attraktivt, specifikt og realistisk. Mål er per definition altid i fremtiden. Hvis det er et mål i fremtiden der motiverer til at arbejde med udvikling, kalder vi det for hen-i-mod-motivation.

03 / FORHINDRINGER
Hvad forhindrer dig i at nå målet?

Forhindringer lider ofte under den fejlantagelse at de ligger i fremtiden. Det interessante er, at de faktisk tit ligger i fortiden. Så kalder vi dem bare for erfaringer, eller overbevisninger.

 

Og hvis vores erfaringer fra tidligere er blevet årsag til at vi ikke kan få succes kalder vi dem for hæmmende overbevisninger.

 

I mere alvorlige tilfælde er et problem fra fortiden det vi kalder for et traume.

04 / RESSOURCER
Hvilke ressourcer skal du bruge?

Ressourcerne til af slippe af med gamle problemer og til at nå nye mål findes altid hos dig selv. De vigtigste ressourcer er dem der bliver frigivet når du slipper fri af de traumer og overbevisninger der følger dig fra fortiden.

 

Du har også masser af ressourcer, der kan frigives når du bruger dine nye indsigter til at lave prioriteringer for fremtiden.

05 / KVALITET
konsekvenstjek af løsningen!

Her er der to fag-ord som de fleste skal stifte bekendtskab med. Øko-tjek og Futurepace. Ordene dækker over et grundigt kvalitetstjek som indeholder en konsekvensanalyse af at komme i mål med processen.

 

Selvom det helt sikkert er dejligt at komme i mål, skal vi have tjek på, om der er taget højde for hvem, og hvad, der bliver påvirket af målindfrielsen. Vi tester ganske enkelt, på forhånd, om du kan leve med de konsekvenser din succes vil have for dig selv og dine omgivelser.

 

Vi skal også teste om målet holder i fremtiden. Faktisk tester vi mindst 3 forskellige fremtider.

Priser

YDELSER

Alle ydelser er baseret på timepris. Det drejer sig om Samtaler 1:1, Ledertræning og Rådgivning.

Timepris, kr. 985,-

VÆRKTØJER

3 af værktøjerne, MBTI, Belbin og 4MAT, er baseret på internationale certificeringer og bliver derfor faktureret særskilt.

 

4MAT, kr. 500,-/person

Belbin, kr. 600,-/person

MBTI, kr. 300 - 1.000,-/person

WORKSHOPS

Workshops er en meget krævende arbejdsform for chefer, specialister og nøglemedarbejdere. En heldagsworkshop har derfor ikke noget øverste timetal. Vi bliver ved til vi er i mål.

Heldagsworkshop, uden øverste timetal, kr. 19.985,-

Halvdagsworkshop, 4 timer, kr. 7.994,-

To timers workshop, kr. 3.997,-

Værktøjer hvor der indgår test- og rapportmateriale, som faktureres særskilt. Der faktureres 1 test/person.

4MAT

kr. 500,-/person

 

Belbin

kr. 600,-/person

 

MBTI

kr. 300 - 1.000,-/person

(Alle priser er ex. moms)

bottom of page